Webbinformatören - när du vill träffa mitt i prick!

Nyheter

Den anrika Ur- och Guldbutiken Brannings i Hörby har tagit steget ut i den virtuella världen, med en hemsida från Wi. Vet du vad corpus är? Och att du kan handla det på Brannings? Nu mera vet i alla fall jag.

Lundabygdens tidning har gått till pressarna. Wi ser fram emot att se resultatet när den i dagarna distribueras till 13 500 huhåll i de östra delarna av Lund.
Lundabygdens tidning ges ut av Sandby Träningscenter.

Hälsokällan i Hörby får en ny hemsida. Ägaren ville kunna sköta enklare uppdateringar av hemsidan själv, varör vi valde att använda Wordpress som CMS. Vi passade samtidigt på att skaffa ett proffesionellt nyhetsbrev via Mailchimp.

Webbinformatören får i uppdrag att skapa en ny hemsida till Klinta Kryddor och grönt. Wi ser fram emot att få "lära känna" deras vackra handelsträdgård och café strax utanför Höör, som öppnar för säsongen den tredje april. 

Mindfulnet är snart färdig för lansering. Lite småbitar skall på plats, men sedan har snart hela (den svensktalande) världen tillgång till en unik svensk kurs i mindfulness på internet. Mindfulnet ger kurser för i mindfulness i allmänhet, liksom kurser i mindfulness för föräldrar. Webbinformatören har bidragit med texter, med mera. Vi säger: Lycka till!

Webbinformatören utvecklar HelaBilens kampanj för att hitta en ny, löftesrik mekaniker till deras verkstad på Västkustvägen. Vi kör på ett "Idoltema", där allmänheten lockas att bidra med förslag, genom en belöning på 5 000:-. 

"Välkommern till en värld där tändstiften aldrig slocknar och luftkonditioneringen alltid håller dig cool..."


Foto: Studio Dennis Hansen

HelaBilens kampanj "Mekaniker 2012".